LEGO® Education StoryStarter

StoryStarter stelt leerlingen in staat om samen te werken en zelfgeschreven verhalen te maken, bouwen en produceren.

Met behulp van grondplaten, stenen en speciale elementen kunnen leerlingen hun verhaal scène voor scène opbouwen en hun ideeën tot leven brengen. Als ze klaar zijn, kunnen ze de Software Visualizer gebruiken om hun eigen verhaal in uiteenlopende visuele stijlen te schrijven en daarin beelden van de door hen gemaakte scènes te importeren.

Bespreek bijvoorbeeld een scène uit het boek dat u voorleest en laat dit door de leerlingen verder bouwen. Of gebruik een verhaal uit het nieuws. Het onderwijspakket bevat een compleet aanbod met verschillende activiteiten en ideeën of laat de leerlingen hun eigen verhaal bedenken.

Een voorbeeld vind u hier.

Introductie StoryStarter

Om een indruk te krijgen van wat StoryStarter is en hoe het gebruikt kan worden in het onderwijs kunt u onderstaande video bekijken.

StoryStarter Software

In deze video ziet u hoe de StoryStarter visualizer software eruit ziet en hoe eenvoudig het werkt. Deze software is speciaal ontwikkeld voor het onderwijs door LEGO, na jarenlange research.

StoryStarter materiaal

Deze video laat zien wat er in de StoryStarter set zit aan LEGO materiaal en software.

Educatief materiaal

StoryStarter Educatief materiaal

Klik op de bestelnummers om het pakket bij Heutink te bekijken en te bestellen.

De StoryStarter Software en extra Curriculum Packs zijn als gratis download verkrijgbaar.

LEGO® StoryStarter

090444

LEGO® StoryStarter

Gebruik LEGO® Education StoryStarter om kinderen enthousiast te maken over schrijven en lezen. De kinderen kunnen met dit pakket scenes (begin, midden en einde van het verhaal) bouwen waar ze een verhaal bij verzinnen. Met de unieke LEGO® Education StoryStarter software kunnen de kinderen hun scenes fotograferen, teksten typen en pagina’s layouten om te printen.
090.448

 

Video